Skip to main content

Wonen bij Pim Senior

Gevoel van thuis

Ruimte voor beweging en beleving!
Waarom wonen bij Pim Senior de juiste plek is voor uzelf of uw geliefde? Ons zorgcomplex heeft 4 woonvleugels met ieder 14 appartementen en twee gemeenschappelijke woonkamers met eigen keuken. De appartementen voldoen aan de eisen van deze tijd. Wij zorgen voor wand- en vloerafwerking, een hoog-laag bed, een kledingkast en gordijnen. U heeft een eigen veilige badkamer. De slaap-en woonkamer kan verder naar wens met eigen meubels worden ingericht. Door het groene karakter worden de huiselijkheid en het dorpsgevoel benadrukt. Groen wonen in een uiterst groene omgeving. De tuin is dan ook niet alleen als aankleding bedoeld, maar er is ook ruimte om hier actief te tuinieren of te wandelen. Of om de groenten mee te nemen naar de keuken en daar samen het eten te bereiden. Ook voor partners/ familie kan dit een fijne activiteit zijn.

Pim-Senior_Appartement
Pim-Senior_bouwimpressie_gevoel_van_thuis

Uw naasten zijn altijd welkom

Wonen bij Pim Senior? Daar waar partners en/of familieleden kunnen participeren in de dagbesteding. Zo kunnen ze blijven eten en logeren indien gewenst. Dat kan bij een crisissituatie tijdelijk in een appartement zelf of in een van onze studio’s. De inrichting van het Pim Senior gebouw alsmede de tuin rondom het gebouw is ook voor bezoek aangenaam en motiveert familie en vrienden om langs te komen.

Wonen bij Pim Senior? 

Wilt u uzelf of een geliefde aanmelden om in het zorgcomplex te komen wonen? Dat kan. Klik op de onderstaande link en vul de gegevens in. Zo nemen wij zo snel mogelijk contact met u op en wie weet zien we u snel bij Pim Senior in Dorst.

Pim-Senior_uw_naasten_zijn_altijd_welkom

Bekijk de digitale brochure

Bekijk de digitale brochure