header wonen
wonen

wonen met aandacht voor u

We willen allemaal oud worden, maar dan wel op een waardige manier, met Aandacht en Respect. We zijn bijna allemaal bang om in een situatie te geraken waar het leven niet meer zinvol is, lijdzaam wachtend op het einde. Er wordt volop gediscussieerd hoe we hiermee om moeten gaan, wettelijk en humaan.

Onze appartementen hebben een indeling waardoor de (dementie)zorg mogelijk wordt en toch de huiselijkheid van thuis aanwezig is. Een appartement waar permanent professionals aanwezig zijn. Waar overdag de bewoners dagbesteding krijgen. Muziek, theater, natuur, sport en beweging en vele andere activiteiten staan op het programma. Doordat er voldoende ondersteuning aanwezig is, minimaal 1 op 4 zonder vrijwilligers (!), zal AANDACHT met hoofdletters worden geschreven. Tevens is er inpandig een pedicure en kapsalon waar de bewoners kosteloos gebruik van kunnen maken.

Er wordt samen met de bewoners vers gekookt op elke woongroep. We hechten een groot belang aan gezonde, maar vooral smakelijke voeding. Een woongroep zal bestaan uit maximaal 7 bewoners zodat het kleinschalig blijft maar het toch gezellig is aan tafel.

Vanaf 1 augustus 2021 gaat de woning open voor de bewoners. Vanaf 1 januari 2021 kunt u zichzelf of uw naaste aanmelden voor dit bijzondere project.
Voor meer informatie of sollicitatie stuur een mail naar harmjan@pimsenior.nl

uw naasten zijn altijd welkom

Partners en/of familieleden kunnen participeren in de dagbesteding, kunnen blijven eten en zelfs logeren indien gewenst. Dat kan in het appartementen zelf of bij een crisissituatie tijdelijk in een van onze studio’s. De inrichting van het Pim Senior gebouw alsmede de tuin rondom het gebouw is ook voor bezoek aangenaam en motiveert familie en vrienden om langs te komen.

uw naasten zijn altijd welkom